POVPRAŠEVANJE / NAROČILO

Pokličite nas:
+386 (0)40 620 556
+386 (0)40 860 839

Ponudba

Sveže meso

Sveže meso prodajamo v enakomerno porazdeljenih paketih po 5, 10 ali 15 kg, ki vsebujejo: meso za zrezke, golaž, juho…
Poskrbimo da stranka res dobi sveže ohlajeno in lično zapakirano meso, zato predhodno zbiramo naročila. Po dogovoru ga lahko stranki pripeljemo na dom. Na voljo imamo meso žrebička, goveda in jagenjčka.

Naše živali se prosto pasejo, tudi pozimi imajo prost izpust, po načelu ekološkega kmetovanja. Meso ima visoko kvaliteto.

 

 

Mesni izdelki

Poizkusite tudi naše suhe mesnine. Samo skrbno obdelano, kvalitetno meso lahko da okuse, ki jih ne boste pozabili. Za malico salamo, čez žgance naše ocvirke, v ričet slanino. Vaši prijatelji in sorodniki bodo presenečeni, ko jim boste pripravili okusen narezek iz salame in bržole s kmetije Pecel.

 

 

Med in medeni izdelki

Posebno veselje mora imeti človek, da se ukvarja s čebelarjenjem. Ves trud poplačajo male pridne delavke, ko ob koncih sezon pretakamo med.

Na voljo so različne vrste medu: cvetlični, akacijev, gozdni ali hojev in kostanjev.

RECEPT

MEDENI SLADOLED

Sestavine:

  • 150 g cvetličnega meda
  • 3 rumenjaki
  • 150 ml sladke smetane
  • 300 ml polnomastnega mleka
  • 3 žlice mletih lešnikov

V kozici zavremo mleko in mu primešamo med. Penasto umešamo rumenjake, jim dolijemo malo mleka in razmešamo. Mešanico dodamo k preostalemu mleku. Kuhamo na majhnem plamenu dokler se masa ne zgosti (preverimo, če obstane na spodnji strani žlice). Masi dodamo mlete lešnike in pustimo, da se ohladi. Rahlo stepemo smetano, jo vmešamo v kremo in damo v zamrzovalno skrinjo ali zamrznemo v strojčku za sladoled. Namesto da lešnike vmešamo, jih lahko posipamo ob postrežbi.